Biguanelle set za irigaciju – Velika pomoć ženskom intimnom zdravlju

Biguanelle vaginalni set je jednostavan i efektan proizvod koji se koristi za intimnu higijenu i negu. Kao antiseptički rastvor za vaginalnu primenu, ovaj proizvod sadrži rastvor-gel za ispiranje, kao i irigator. Proizvod se koristi se u kombinaciji sa uputstvom koje je dostupno na pakovanju i veoma lako primenljivo.

Prednosti Biguanelle seta

Od kako se pojavio na našem tržištu, Biguanelle set iskustva korisnica su pokazala da je Biguanelle gel efikasan za održavanje zdravog i čistog intimnog područja, a irigator se može koristiti za dodatnu higijenu. To pre svega podrazumeva osiguranje zdravlja vagine i genitalnog područja. Pored toga, mnoge korisnice su izjavili da su se osećali svežije i čistije nakon upotrebe Biguanelle seta.

Činjenica da proizvod sadrži gel i irigator čini ga veoma povoljnim u odnosu na mogućnosti i prednosti koje pruža. Sam rastvor-gel ima pH vrednost od 4 i sadrži mlečnu kiselinu koja pomaže u održavanju normalne bakterijske flore intimne regije. Nakon same upotrebe, gel ima produženo dejstvo od četri sata, što pomaže u regulaciji intimnog zdravlja i vraćanja prirodnog balansa u slučaju infekcija.

Način korišćenja Biguanelle seta

Istovremeno, uputstvo za upotrebu Biguanelle seta je jednostavno i nalazi se, kao što je već rečeno, na samom pakovanju. Preporuka proizvođača jeste se da se gel koristi za pranje intimnog područja ujutru i uveče. Sam irigator se može koristiti dodatno, prema potrebi, sa drugim rastvorima. Tu takođe pokazuje značajan nivo efektivnosti i fleksibilnost, posebno kada se radi kako o bakterijskim tako i gljivičnim infekcijama područja vagine.

Ukratko, Biguanelle vaginalni set je efektan proizvod koji brojne žene redovno koriste za vaginalnu higijenu i negu intimnog zdravlja. Korisnice ovog proizvoda i njihova iskustva pokazala su da je efikasan za održavanje zdrave i čiste intimne regije, kao i rešavanje problema sa bakterijama i gljivicama. Uz to, pristupačna Biguanelle cena znači da je isti proizvod dostupan je po povoljnoj ceni, posebno u slučaju naše ponude. Zbog svega toga, iskoristite priliku da poručite Vaš Biguanelle set za irigaciju već danas na našoj online prodavnici ili pozivom na 0216396185!

Add to cart