Online Apoteka „Prof-Farm“ – Treću godinu vaš pouzdan izvor za kupovinu preko interneta!

Sa svakom godinom, sve više ljudi se okreće kupovini lekova, suplemenata i medicinskih sredstava preko interneta. Danas, Online Apoteka „Prof-Farm“ je jedna od najpouzdanijih opcija za ovakvu vrstu kupovine u Srbiji. Naša apoteka, koja je u Novom Sadu počela sa radom 2001. godine je jedna od prvih manjih apoteka koja je ponudila online dostavu svog asortimana na kućnu adresu. Ponosni smo da možemo da kažemo da smo nedavno ušli u treću godinu rada. Uz to, ovaj proces omogućava našim kupcima da kupuju lekove i ostale proizvode za zdravlje i lepotu udobno i bezbedno sa svog računara ili mobilnog telefona.

Naša online prodavnica ima nekoliko prednosti. Mi nudimo širok asortiman proizvoda za zdravlje i lepotu koji su dostupni za online kupovinu. Naši stručni farmaceuti su tu da vam pomognu u odabiru prave opcije za vaše potrebe. Uz to, naša online prodaja lekova vam omogućava da uštedite vreme i novac, budući da vam nudi veoma konkuretne cene u gotovo svakoj kategoriji proizvoda.

To takođe znači da je jedna od naših glavnih prednosti dostupnost naših cena, jer uvek radimo na tome da vam ponudimo najpovoljnije opcije koje možete naći online u Srbiji. Naša apoteka takođe poseduje veliki asortiman proizvoda za negu i zdravlje, kao što su vitamini, minerali, prehrambeni dodaci i kozmetika. Tu se takođe nalazi i stalno rastući spisak fantastičnih domaćih brendova kao što su Majana Bee, Key Molecule i Aronica Natural.

Naša apoteka je licencirana i regulisana od strane Ministarstva zdravlja, Farmaceutske komore Srbije, i svi drugih nadležnih institucija u državi. To znači da možete biti sigurni da su svi naši proizvodi originalni i ispunjavaju sve relevantne standarde kvaliteta. Iste standarde obezbeđujemo tokom transporta na svaku adresu unutar države zahvaljujući ugovoru sa Post Express službom Pošte Srbije. Pored toga, svaka porudžbina preko 3,000 dinara dolazi sa plaćenom poštarinom!

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, tu smo da vam pomognemo bilo slanjem e-mail poruke, preko naših društvenih mreža na Facebook i Instagram platfromi ili pozivom na 021 6396185. Uz to, takođe imamo i naš newsletter gde redovno šaljemo obaveštenja, kao i poklon kupone. Zato, posetite našu online prodavnicu i iskoristite sve prednosti kupovine preko interneta sa Online Apotekom „Prof-Farm“!

Add to cart