STRAUSS HEART DROPS (50ml) – srčano i kardo-vaskularno zdravlje – od sada u Srbiji!

Drago nam je da imamo priliku da Vam predstavimo prvi put u Srbiji STRAUSS HEART DROPS (50ml). Ovaj međunarodno poznati i uspešni suplement je prirodni dodatak ishrani koji je dizajniran da podrži zdrav rad srca i cirkulaciju, kao i generalno zdravlje kardio-vaskularnog sistema.

Sadrži mešavinu biljaka i hranljivih sastojaka koji se smatraju da podržavaju zdravlje srca, uključujući glog, beli luk, i ginkgo bilobu. Kroz njihovu interakciju, STRAUSS HEART DROPS dozvoljava da se drastično poboljša opšta kardio-vaskularna slika korisnika, a pri tome smanji rizik veliki problema ovih sistema organa.

Prednosti STRAUSS HEART DROPS

Jedna od glavnih prednosti STRAUSS HEART DROPS 50ML je to što može pomoći da se podrže zdravi nivoi krvnog pritiska. Visok krvni pritisak je glavni faktor rizika za srčane bolesti, a održavanje zdravih nivoa krvnog pritiska je od ključnog značaja za zdravlje srca. STRAUSS HEART DROPS 50ML može pomoći da se podrže zdravi nivoi krvnog pritiska opuštajući krvne sudove i povećavajući protok krvi.

Pored podrške zdravim nivoima krvnog pritiska, STRAUSS HEART DROPS 50ML takođe može pomoći da se poboljša cirkulacija i smanji rizik od tromboze. Tromboza je stanje u kome se u krvnim sudovima formira krvni ugrušak, ili tromb. Ovo može dovesti do začepljenja krvnog suda i smanjenja protoka krvi, što može predstavljati rizik za zdravlje.

Tromboza može dovesti do ozbiljnih posledica, uključujući moždani udar, srčani udar ili emboliju. Rizik od tromboze se može povećati usled nekih faktora, uključujući visok krvni pritisak, povišen nivo holesterola u krvi, starost, kao i porodična istorija tromboze. Sastojci u ovom suplementu su pokazali da podržavaju zdrav protok krvi i smanjuju formiranje plaka u arterijama.

Zbog toga je veoma preporučljivo korišćenje suplemenata kao što je STRAUSS HEART DROPS. Tome doprinosi i činjenica da je upotreba ovog preparata izuzetno laka i brza. Budući da dolazi u formi rastvora, korišćenje uključuje ništa više nego konzumiranje kapi putem pipete 15 minuta pre jela.

Strauss kapi za srce – gde kupiti u Srbiji?

Ukupno, STRAUSS HEART DROPS 50ML je siguran i efikasan način da se podrži zdrav rad srca i cirkulacija. Napravljen je od prirodnih sastojaka i pokazao se efikasnim u podršci zdravlju srca. Takođe, prirodni sastav omogućava korišćenje istog suplementa sa postojećom terapijom i smanjuje šanse nus-pojava.

Ako se brinete o svom zdravlju srca ili imate porodičnu istoriju srčanih bolesti, STRAUSS HEART DROPS 50ML može biti korisno dodatak ishrani za razmotriti. Ako želite, poručite isti važan suplement već danas na Vašu adresu preko naše online prodavnice ili pozivom na 0216396185!

Add to cart