Kreme za sunčanje za decu – Idealno rešenje za letnji period

Letnji meseci su sjajan period za porodice sa malom decom i idealni trenutak za dugo očekivani odmor. Međutim, ugodni sunčevi zraci takođe nose potencijalnu opasnost za decu koja su im izložena. To znači da je danas kreme za sunčanje za decu neophodnost svake porodice tokom sunčanih dana. Srećom, kompanija Eucerin nudi nekoliko proizvoda koji pružaju potpunu zaštitu od svih negativnih elemenata sunčeve svetlosti.

Sa mnogo decenija iskustva u oblasti zaštite od sunca, ova kompanija razvila je formule koje su savršeno bezbedne za decu, a da pri tome pružaju maksimalnu protekciju. Eucerin Krema za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 50+ 50ml je savršen primer tog iskustva i predanosti kvalitetu. Sa zaštitnim faktorom od 50 SPF (Sun Protection Factor), ova krema za sunčanje za decu nudi potpunu zaštitu od UV zračenja. Isto tako, krema štiti i umiruje kožu, što pomaže pri dužoj ekspoziciji suncu, poput one tokom godišnjih odmora. Suva dečija koža nije barijera za primenu ove kreme, već može bez bojazni da se koristi. Sa tim u vidu, korisno je istaći da je krema dostupna za primenu na atopijskoj koži, kao i za decu koja imaju atopijski dermatitis. Isto tako, proizvod ne sadrži nikakve dodatne parfeme niti mirise.

Zbog praktičnih razloga, krema je dostupna u sprej formi. Time se lako koristi čak i u “terenskim” uslovima često haotičnih poseta plažama i drugim osunčanim lokacijama. Mehanizam spreja podrazumeva jednostavno dodatno nanošenje tokom dana, a formulacija kreme ne ostavlja tragove nakon pranja. Takođe, Eucerin Sprej za zaštitu osetljive dečje kože od sunca SPF 50+ 300m nudi iste pogodnosti, samo u još većem pakovanju. Sa većom količinom, isti Eucerin proizvod dostupan je sa još boljim odnosom cene i veličine pakovanja.

Ove dve kreme za sunčanje za decu donose sve što je porodici potrebno da osigura bezbednu i praktičnu zaštitu od UV zraka. Poručite jedan od ovih proizvoda danas na Online Apoteka Prof-Farm i budite spremni za Vaše sledeći porodični boravak na suncu!

Add to cart