Prof-Farm preporučuje: dr Vanja Kurjakov, specijalista pedijatrije

Pronalazak pravog pedijatra za Vaše dete je često komplikovaniji proces nego što deluje. Osim stručnosti i iskustva, većina roditelja od izabranog pedijatra očekuje i kontinuiranu posvećenost, nivo dostupnosti koji je veći od drugih specijalista, kao i sposobnost komunikacije sa detetom. Neke od ovih karakteristika je jednostavno pronaći, dok je prisustvo svih njih u jednoj osobi retkost. Međutim, retko ne znači nemoguće, a dr Vanja Kurjakov je savršen primer. Osim što je lekar-specijalista sa godinama iskustva i bezbroj zadovoljnih porodica, dr Kurjakov je takođe neko ko obuhvata sve karakterisitke vrhunskog pedijatra.

Ona je svoju karijeru počela odmah nakog završenog Medicinskog fakulteta u Novom Sadu. Iz perioda edukacije, dr Kurjakov prelazi u praksu i to u jednom od najzahtevnijih domena za bilo kog mladog lekara: hitnu pomoć. U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Novi Sad provodi sedam godina, a zatim, sada već kao specijalista pedijatrije, prelazi na Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, bolje poznatu kao Dečija bolnica. Već tu dr Kurjakov postaje prepoznata po stručnosti i zalaganju, a pet godina kasnije nastavlja karijeru u privatnom zdravstvenom sektoru.

Danas, ona je među najpoznatijim i najcenjenijim specijalistima pedijatrije u svom rodnom gradu. Zbog toga je 2021. godine uvrštena među omiljene pedijatre u Novom Sadu po portalu MojNoviSad. Jedna Novosađanka je tom prilikom odlično opisala dr Kurjakov kao “spoj stručnosti i profesionalizma s jedne i predivnih ljudskih osobina s druge strane”.

Sa svojim znanjem, iskustvom, profesionalizmom, ali i sposobnošću da komunicira sa decom na način koji im dozvoljava da razumeju i zavole osobe koje brinu o njihovom zdravlju (umesto da od njih strepe), dr Kurjakov je idealno rešenje za pedijatra svake porodice. Zakažite već danas pregled ili konsultacije kod dr Vanje Kurjakov u New Hospital, najsavremenijom opštom bolnicom u Novom Sadu!

Add to cart