Bactoblis – Revolucionarni oralni probiotik za decu i odrasle

Za većinu, koncept probiotika verovatno uključuje asocijaciju na zdravlje želuca i creva. Međutim, korisne bakterije naseljavaju mnogo više u našim telima od samo prethodno pomenutih delova digestivnog trakta. Zbog toga, ovi mikroorganizmi su značajan element zdravlja oralne duplje, kao i spojenih delova tela poput nosa i ušiju. Ovo se vidi posebno tokom onih infekcija gde tačka žarišta lako putuje između uha, grla i nosa. Srećom, tu je Bactoblis da pomogne sa istim tegobama i pruži preventivnu zaštitu!

Sve navedene činjenice stoje iza Bactoblis oranihl probiotik tableta. Ovaj probiotski proizvod je jedno od najnovijih farmakoloških dostignuća koje dolazi iz oblasti bakteriologije. Zahvaljujući tome, Bactoblis pastile mogu da naprave svu razliku između zdravlja i tegoba čestih sezonskih bolesti, kako kod dece tako kod odraslih. Ovo su ključne informacije o ovom proizvodu, kao i Bactoblis cena i kako možete lako da ga poručiti na kućnu adresu bilo gde iz zemlje.

Bactoblis mehanizam funkcionisanja

Bactoblis tablete, tačnije topive lozenge, se baziraju na povoljnom delovanju Streptococcus salivarius-a K12. Ovo je “prijateljska” bakterija koja je poželjan simbiotski stanovnik u našim telima. Ona predstavlja prvu i ključnu liniju odbrane od virusa i bakterija. Sa njenim prisustvom u telu, infekti ne dobijaju dovoljno prostora da se lako rasprostane u ćelijama i izazovu infekciju. Zbog toga Bactoblis tablete donose više prednosti. One uključuju prvenstveno ređe infekcija gornjih disajnih puteva (nosne duplje, grla i ždrela). Takođe, u slučaju infekcije, one skraćuju trajanje terapije i umanjuju verovatnoću ponavljajuće (rekurentne) infekcije. Istovremeno je upotreba istih lozengi veoma jednostavna – samo je potrebno rastopiti jednu tabletu jednom dnevno u ustima, idealno pred spavanje. To dozvoljava naseljavanje poželjnih bakterija tokom spavanja i osnaživanja te prirodne odbrane od aktivnih ili potencijalnih infekta.

Bactoblis korišćenje kod dece

Zbog prirode ovog prozivoda, ne postoji njegova varijacija za decu poput Bactoblis Baby ili Bactoblis Junior. Umesto toga, deca od četiri godine pa naviše mogu da koriste isti preparat kao i odrasli. Princip korišćenja je takođe isti kao i kod starijih. Sa jednom tabletom dnevno, i mlađi ukućani mogu da dobiju ovu jedinstvenu probiotsku oralnu zaštitu.

Novi saveznik uodbrani od infekcija

Jasno je da je Bactoblis sjajna alternativa za osnaživanje prirodnog imuniteta u periodima čestih respiratornih infekcija. Kod dece, Bactoblis takođe može da pruži značajnu zaštitu i smanji tegobe kod aktivnih infekcija. Istovremeno, Bactoblis cena je više nego povoljna – kutiju sa 16 lozengi možete poručiti na Apoteka Prof-Farm online shop stranici za samo 938.82 dinara. Učinite to danas i pomozite zdravlju Vas i Vaše porodice!

Add to cart